23 ℃

Meeste mannen eigenlijk gewoon vaatwasseruitruimer

Vaatwasseruitruimers denken vaak onterecht dat ze een liefdesrelatie hebben met de eigenaresse van het apparaat. Dat blijkt uit onderzoek van relatiecoach Elvira Blaks. “Vooral als ze bij de eigenaresse van het apparaat in huis mogen wonen, denken ze dat er sprake is van liefde”, aldus de therapeut.

Foto: Budimir Jevtic / Shutterstock.com

Veel vrouwen versieren een man die de vaatwasser kan uitruimen. Soms gaan ze na een tijdje zelfs samenwonen. “Hij gaat dan al gauw denken dat er sprake is van een liefdesrelatie, hoewel zij hem vooral heeft voor het praktische aspect”, aldus de relatiecoach.

Diana Homseleer woont al vier jaar samen met haar vaatwasseruitruimer. “Ik vind hem een uitkomst. Overdag werkt hij buitenshuis en ’s avonds ruimt hij mijn vaatwasser uit”, vertelt ze. “Natuurlijk zitten we ook weleens samen op de bank en mag hij mee op vakantie. Maar meer is het niet. Pas toen hij me ten huwelijk vroeg begreep ik dat er een misverstand was.”

Blaks raadt vrouwen aan om vooral duidelijk te zijn: “Het is helemaal niet erg om af en toe met je vaatwasseruitruimer naar bed te gaan, maar vertel hem duidelijk dat hij er vooral is voor de vaatwasser.”

 
Deel dit artikel: