19 ℃

Nog meer versoepelingen? Premier Rutte belooft ‘superleuke’ persconferentie

Foto: Dutchmen Photography / Shutterstock.com

Vrijdagavond geven premier Rutte en minister De Jonge weer een persconferentie over de coronamaatregelen. Volgens Rutte is de persconferentie zeker het bekijken waard. “We hebben een interessant programma samengesteld, met aan het einde een spectaculaire climax”, belooft de premier.

“Ik ga eerst zeggen dat we langzaam maar zeker uit de crisis komen en ik daarna geef ik het volk een voorzichtig complimentje. Dit alles wordt natuurlijk live vertaald door onze doventolk”, aldus Rutte. “Ik heb er superveel zin in.”

En hoe zat het nu met dat decor? “Hahaha, ja daar gingen de wildste verhalen over”, lacht Rutte. “We hebben inderdaad geëxperimenteerd met een nieuw decor. Maar kijkers gaven toch de voorkeur aan het vertrouwde lichtblauwe doek. Het moet ook geen kermis worden. We hebben wel wat met het licht gedaan. Het ziet er allemaal net wat frisser uit. Let er maar eens op vrijdag!”

Komen er meer versoepelingen? “Aan het einde van de persconferentie heb ik inderdaad een leuke verrassing voor de mensen”, verklapt Rutte. “Maar welke dat is, ga ik natuurlijk nog niet zeggen. Anders is het geen verrassing meer.”

 
Deel dit artikel: