14 ℃

ME’er Johan voor de 300ste keer bij Museumpleinrellen: “Heel veel leuke reacties gehad”

Foto: Martinbertrand.fr / Shutterstock.com

ME’er Johan Draayler (61) werd vandaag door collega’s en demonstranten uitgebreid in het zonnetje gezet. Johan werd voor de 300ste keer ingezet bij de Museumpleinrellen.

Johan was zichtbaar geëmotioneerd toen hij door de demonstranten op het Museumplein werd onthaald: “Ik heb heel veel leuke reacties gehad. Sommige demonstranten kwamen met een bosje bloemen. Een demonstrant had zelfs een zelfgebakken taart meegenomen. Zo lief.”

Voor Johan was de huldiging een complete verrassing. “Ik wist niet eens dat het de 300ste keer was. Ik was de tel allang kwijt”, lacht hij. “Mijn chef heeft contact opgenomen met de demonstranten en samen hebben ze dit georganiseerd. Echt fantastisch!”

Demonstrant Wesley K. was de eerste die Johan met zijn jubileum feliciteerde. “Johan is een hardwerkende man en de leukste ME’er die ik ken. Normaal staat hij niet graag in de belangstelling, maar zo’n mijlpaal konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.”

Na een half uurtje was de gezelligheid voorbij en zette Johan het waterkanon aan. “Bedankt jongens, maar nu gaan we weer gewoon aan het werk”, riep hij, terwijl hij Wesley met zijn gummiknuppel naar de rand van het plein sloeg.

 
Deel dit artikel: