15 ℃

Max Verstappen niet meer op televisie

Diverse media zullen na dit weekend geen aandacht meer besteden aan Max Verstappen. Onder meer Ziggo, RTL en Omroep Limburg stoppen met het volgen van de Formule 1. De slechte prestaties van Max Verstappen zijn de belangrijkste reden.

Foto: YT CC

Ook tijdens de Grand Prix van Oostenrijk viel Verstappen snel uit. Na een onhandige aanrijding moest Verstappen zijn auto al na één ronde aan de kant zetten. Na zijn flater klaagde Verstappen over een defecte koppeling. “Voorafgaand aan de start voelde ‘ie al raar aan. Het is wat ingewikkeld, maar hij was gewoon echt kapot. Na mijn slechte start bleef ik aan de buitenkant, voor de zekerheid”, zei hij bij Ziggo.

Het bekende raceblad F1 Empire schrijft geen letter meer over Verstappen. “Max Verstappen verzint steeds weer een andere smoes om maar niet te hoeven presteren. Het wordt steeds ongeloofwaardiger. Eerst was het de accu, dan weer de motor en nu weer de koppeling. Op een gegeven moment is het een keer klaar. Hier gaan we geen woorden meer aan vuil maken”, zegt raceverslaggever Paul Kammerlaan.

Op televisie worden de komende Grand Prix volgens ingewijden niet meer uitgezonden. De vrijgekomen zendtijd zal worden besteed aan onder meer jeu de boules en dammen.

 
Deel dit artikel: