16 ℃

Max Verstappen of Kim Jong-un… wie gaat winnen?

Vanavond zijn er twee belangrijke wedstrijden te zien. Max Verstappen gaat van start in de Grand Prix van Bahrein. Tegelijk is op NPO1 het begin van de Derde Wereldoorlog te zien. Wie heeft volgens u de beste winkansen?

Max Verstappen vertrekt om 17:00 uur vanaf de zesde startplek in de Grand Prix van Bahrein. De jonge coureur had eerder nog verrassend de snelste tijd geklokt in de derde vrije training. In de kwalificaties bleek zijn wagen echter niet opgewassen tegen die van Mercedes en Ferrari. Zal Verstappen de derde Grand Prix van dit seizoen op zijn naam schrijven? De race is live te volgen via Ziggo Sport.

Kim Jong-un en de start van de Derde Wereldoorlog zijn te zien op NPO1. De Noord-Koreaanse leider is ontzettend gemotiveerd, maar zijn wapens lijken nog niet opgewassen tegen de raketten van de Amerikanen. Zondagnacht ontplofte een Noord-Koreaanse testraket enkele seconden na de lancering. Is de dreiging van Noord-Korea niets meer dan bluf, of heeft Kim Jong-un toch nog een nucleaire verrassing in petto?

 
Deel dit artikel: