Max Verstappen compleet onzichtbaar op circuit van Monza

Foto: Luca Ponti / Shutterstock.com

Het was een grote teleurstelling voor de fans van Max Verstappen. Op het circuit van Monza was hij dit weekend volledig onzichtbaar. De naar Italië afgereisde fans zijn woest. Ook dit keer bleek de Nederlander niet in staat om punten te pakken. Max is dit seizoen nog steeds puntenloos en staat daarmee hopeloos laatste in het klassement.

“Dat Max niet lekker uit de verf komt op Italiaanse circuits was vorig jaar ook al duidelijk. Maar dat hij zo ver van het podium zou blijven, dat had niemand verwacht”, zegt Formule-1-kenner Paul Kammerlaan van het blad F1 Empire. “Ik ben benieuwd hoe Max dit gaat uitleggen aan zijn team. Er waren dit keer geen problemen met de motor, bandenproblemen, of andere technische mankementen.”

Zal Verstappen volgend weekend wel laten zien wat hij waard is? Kammerlaan denkt van niet: “Op korte termijn hoef je je aandacht echt niet op deze jongen te richten. Geloof me, hij gaat aankomend weekend op het circuit van Imola en het weekend daarop op het circuit van Mugello ook weer volstrekt kansloos zijn.”

 
Deel dit artikel: