Martijn (51) overleefde een motie van wantrouwen in zijn relatie

Martijn (51) overleefde een motie van wantrouwen in zijn relatie
Foto: Prostock-studio / Shutterstock.com

Het was kantje boord voor de 51-jarige Martijn Grevelhof uit het Gelderse Groesbeek. Zondagochtend werd door zijn vrouw een motie van wantrouwen tegen hem ingediend. Pas aan het einde van de middag ging de motie na lang onderhandelen van tafel.

Aanleiding voor de motie was het intensieve appverkeer dat Martijn zaterdagavond onderhield met een onbekende vrouw die op papier geen deel uitmaakt van de relatie. “Volgens Martijn waren de contacten zuiver vriendschappelijk, maar zijn verdediging rammelde aan alle kanten. Ik zag mij genoodzaakt om een motie van wantrouwen tegen hem in te dienen”, aldus zijn vrouw Ilse.

“In het daaropvolgende crisisoverleg is er gestemd. De motie werd gesteund door exact 50 procent van de deelnemers in onze relatie, feitelijk alleen door haar. Daarmee behaalde de motie net niet de vereiste meerderheid om stand te kunnen houden”, aldus Martijn.

“Bij Martijn overheerst op dit moment vooral opluchting over het feit dat de motie het uiteindelijk niet haalde, maar er is wel degelijk een signaal afgegeven”, zegt Ilse. “Er zijn scheurtjes ontstaan, die uiteindelijk zouden kunnen leiden tot een onherstelbare breuk in het vertrouwen.”

 
Deel dit artikel: