19 ℃

Marco (23) gaat met carnaval verkleed als zijn dubbelganger

Marco (23) gaat met carnaval verkleed als zijn dubbelganger
Foto: Hung Chung Chih / PanicAttack / Shutterstock.com

Net als in voorgaande jaren heeft Marco de Raaij (23) uit Boekel ook dit jaar weer veel tijd en energie gestoken in het bedenken van een originele carnavalsoutfit. Gisteren heeft hij nog tot in de late uurtjes aan zijn outfit gewerkt, maar nu is het helemaal af. Marco gaat de komende vijf dagen verkleed als zijn dubbelganger.

“Vet toch!” roept Marco enthousiast. “Ik ben heel blij dat het nog gelukt is, want de voorbereiding was echt niet makkelijk. In heel veel carnavalswinkels konden ze me gewoon niet verder helpen. Dan kwamen ze aanzetten met een grote krullenpruik, wat heb ik daar nou weer aan? Ik heb helemaal geen krullen! Uiteindelijk heb ik maar in mijn eigen kledingkast rondgeneusd en daar vond ik eigenlijk alles wat ik nodig had.”

Marco is heel benieuwd hoe zijn vrienden op zijn outfit gaan reageren: “Als ze me überhaupt gaan herkennen hè, want dat is altijd maar de vraag als je een goed carnavalstenue draagt. En wie weet gaan er wel meer mensen verkleed als mijn dubbelganger, dan val ik natuurlijk ook iets minder op.”

De voorgaande carnavalsedities was Marco eveneens creatief de hort op gegaan. Hij ging onder meer verkleed als voetganger, Nederlands staatsburger, mens, zoon en beste vriend van Ruud.

 
Deel dit artikel: