18 ℃

“Marco Borsato stopt bij War Child en stapt over naar Kinderpostzegels”

Foto: Nathalie Thielen / Wiki Commons CC

Marco Borsato stopt als ambassadeur bij War Child, melden ingewijden. De zanger zou zich beter thuisvoelen bij Stichting Kinderpostzegels.

Borsato was ruim 23 jaar als ambassadeur aan War Child verbonden. De sympathieke zanger en War Child leken een perfect koppel. Ans Wentink uit Bovenkarspel moest een traantje wegpinken toen ze het nieuws hoorde: “Ik ben vorige week 89 jaar geworden en dacht alles wel te hebben meegemaakt, maar dat zo’n aardige jongeman opeens vertrekt bij zo’n geweldige stichting maakt mijn hart wel een beetje koud. Zoiets doet Marco toch niet zomaar?”

Volgens bronnen rond Marco Borsato hoeft niemand zich echter zorgen te maken: “Marco Borsato voelt zich kiplekker en is actiever dan een konijn met een snuifje coke. Zijn overstap heeft waarschijnlijk alles te maken met persoonlijke interesse. Overigens heeft Stichting Kinderpostzegels nog niet gereageerd op zijn open sollicitatie, maar ga er maar vanuit dat ze akkoord gaan. Marco heeft een groot hart voor kinderen en zet zich met liefde in voor minderjarigen.”

 
Deel dit artikel: