19 ℃

Marco Borsato spreekt luistertelefoonboek in

Op advies van zijn goede vriend John Ewbank gaat Marco Borsato een luisterversie van de telefoongids inspreken. De eerste opnames hebben al plaatsgevonden en Ewbank is enthousiast over het resultaat.

Foto: Steven Chiefa / Wiki Commons CC

“Op televisie zei John dat het zelfs prachtig zou klinken als ik een telefoonboek zou voorlezen”, begint de populaire zanger van Italiaanse komaf. “En dat is natuurlijk helemaal waar. Ik ben gewoon een heel goede en sympathieke zanger. Misschien wel de beste van Nederland. Bovendien ben ik erg geliefd bij het publiek. Wie wilt nou niet dat zijn of haar naam, adres en telefoonnummer door mij worden ingesproken”, gaat de bescheiden zanger verder.

John Ewbank is blij dat Borsato iets met zijn tip doet: “Marco en ik kennen elkaar al zo lang”, zegt de succesvolle producer. “Marco heeft een fantastische stem met een groot bereik. Hij heeft al 350 pagina’s ingesproken van het telefoonboek van de regio Alkmaar en het klinkt fantastisch. Voor het hele project hebben we een half jaar uitgetrokken. Elke regio komt op een aparte cd. Dit kan niet anders dan een hit worden.”

 
Deel dit artikel: