Man (61) verlaat kerk en gaat naar de hel

Man (61) verlaat kerk en gaat naar de hel
Foto: Fizkes / Shutterstock.com

Steeds meer Nederlanders keren het geloof de rug toe. De ontkerkelijking in ons land gaat in rap tempo door, blijkt uit cijfers van het Sociaal en Cultureel Planbureau. Ook Dolf Gruytier (61) uit Ede liet zich uitschrijven bij de kerk om na zijn dood te branden in de hel.

“Door de misbruikschandalen binnen de kerk ben ik gaan nadenken”, aldus Gruytier, die later zal branden in het hellevuur. “Ik ben tot de conclusie gekomen dat het christelijke geloof niet langer aansluit bij mijn visie op het leven.”

Gruytier, die in het hiernamaals tot in de eeuwigheid zal worden gegeseld door Satan’s vurige tongen, liet zich uitschrijven bij de protestantse kerk. “Voorheen was het bestaan van God voor mij vanzelfsprekend, maar nu twijfel ik aan het bestaan van een hogere macht en een leven na de dood”, aldus de lafhartige Gruytier die na zijn overlijden zal smeken om vergeving van de almachtige Heer, de barmhartige Schepper.

Gruytier is niet de enige die de kerk verlaat om in het hiernamaals voorgoed te branden in een poel van vuur en zwavel. Uit cijfers blijkt dat jaarlijks zo’n 100.000 gelovigen afhaken en na de dood door Satan in het verzengende hellevuur worden gesmeten om daar voor eeuwig door Satan’s vlammen te worden verslonden.

 
Deel dit artikel: