17 ℃

Man veilt maagdelijkheid vanwege geldnood

Hans Korvelink uit Assen veilt zijn eigen maagdelijkheid. Door zijn ontmaagding te verkopen aan de hoogste bieder, hoopt hij een oplossing te vinden voor zijn financiële problemen. Hans vraagt minimaal een half miljoen euro.

hans-korvelinkSteeds vaker bieden jonge mensen hun maagdelijkheid te koop aan. Op die manier hopen ze snel veel geld te kunnen verdienen. En dat lukt ook nog, want de 18-jarige Aleexandra Khefren verkocht haar maagdelijkheid voor maar liefst 1,7 miljoen euro. De hoogste bieder is een anonieme miljonair.

Ook Hans Korvelink (48) kan een extra zakcentje goed gebruiken. Hans heeft een vervelende scheiding achter de rug en moet maandelijks veel alimentatie betalen. Hierdoor verkeert hij in financiële problemen. “Door mijn maagdelijkheid te verkopen hoop ik op wat meer financiële ruimte”, vertelt de sympathieke elektromonteur.

Hans vraagt een flink bedrag voor zijn ontmaagding. “Het gaat hier wel om mijn maagdelijkheid. Die kan ik maar één keer verkopen”, legt hij uit. “Ik vraag vrouwen minimaal 500.000 euro, mannen de helft.”

 
Deel dit artikel: