14 ℃

Man probeert met opgevoerde scooter aandacht te krijgen van vrouwelijk schoon

De 19-jarige Delano van Abcoude uit Koekange heeft zijn scooter opgevoerd om meer indruk te maken op de vrouwen.

Foto: Savicic / Shutterstock.com

Delano probeert zijn scooter zoveel mogelijk geluid te laten produceren. “Dit vinden vrouwen mooi”, begint Delano, trots wijzend naar zijn scooter. “Ik heb al een stuk van de uitlaat afgezaagd. Dat zorgt er voor dat het dempen van het geluid wordt doorbroken. Ja, vrouwen vinden het prachtig. Hiermee maak ik echt indruk op hen. Ook heb ik een andere cilinder erop gezet en er een grotere sproeier in geplaatst, zodat hij nog sneller gaat”, voegt Delano er nog aan toe, terwijl hij met zijn gashendel speelt.

Er komt een meisje van een jaar of 17 aan en Delano laat gelijk zien wat hij in huis heeft met zijn scooter. Hij draait een paar keer speels aan de gashendel. Het meisje geeft hem een geïrriteerde blik en zucht wat. “Zag je haar kijken? Ik zei toch dat vrouwen het mooi vinden?”, lacht Delano. “Nu heb ik indruk op haar gemaakt en moet ik weg. Ik kan zo’n schoonheid natuurlijk niet laten lopen.” Delano rijdt achter het meisje aan en draait speels rondjes om haar heen.

Het meisje pakt haar telefoon en belt iemand. Tien minuten later komt er politie en wordt de scooter in beslag genomen. Delano begrijpt dat maar al te goed: “Ja, de politie wil natuurlijk ook indruk maken op de vrouwen.”

 
Deel dit artikel: