14 ℃

“Mag ik naar bed met haar tweelingzus?”

Barry (36) ging naar bed met de tweelingzus van zijn vrouw. Nu beschuldigt zij hem van overspel. Klopt dat wel? Wij vroegen het aan de deskundige.

tweeling-manBeste Dr. Rijckels,

Mijn vrouw is onderdeel van een eeneiige tweeling. Ze lijken sprekend op elkaar en hebben ook precies hetzelfde karakter. Daarom ben ik vorige maand met haar tweelingzus naar bed geweest. Nu zegt mijn vrouw dat ik ben vreemdgegaan, maar dat kan toch helemaal niet?

Groetjes,
Barry

Dr. Ernst Rijckels, huisarts:

Beste Barry,

Wat naar dat jouw vrouw jou zo behandelt! Eéneiige tweelingen hebben hetzelfde DNA. Als je met haar zus naar bed gaat, spreken we natuurlijk niet over vreemdgaan. Jouw vrouw en haar zus zijn immers genetisch identiek. Dat had je waarschijnlijk al gemerkt toen je met haar bezig was. Van overspel is alleen sprake als er meerdere vrouwen met een verschillend DNA bij betrokken zijn. Ga dus lekker je gang!

 
Deel dit artikel: