Maak hier uw excuus om onder uw gift voor Giro555 uit te kunnen komen

Maak hier uw excuus om onder uw gift voor Giro555 uit te kunnen komen
Foto: ymphotos / Shutterstock.com

De Samenwerkende Hulporganisaties hebben Giro555 opengesteld voor hulp aan de slachtoffers van de aardbevingen in Syrië en Turkije. Wat waren ook al weer de smoezen om niet te hoeven geven? De Stichting ter Vermijding van Hulp aan Anderen (SVHA) ontwikkelde een speciale tool waarmee u snel een excuus kunt genereren om onder uw gift uit te kunnen komen.

“Gezien de omvang van de ramp merken we dat bij veel Nederlanders een grote behoefte bestaat aan excuses om maar niet te hoeven doneren”, zegt SVHA-voorzitter Martijn Traphaker. “De vorige hulpactie van Giro555 is alweer een tijdje geleden. Veel mensen zijn de standaardexcuses om onder een gift uit te kunnen komen alweer vergeten. Vandaar dat wij nu met deze online excuusgenerator komen. Met deze service hopen we bij te kunnen dragen aan het egoïsme dat voor de meeste Nederlanders zo kenmerkend is.”

SVHA heeft de meest gehoorde smoezen, drogredenen en sleetse excuses ingevoerd in het algoritme van de excuusgenerator. Met de online excuusgenerator hieronder kunt u snel en eenvoudig een standaardexcuus maken, zodat u geen cent hoeft te doneren.

 

Uw oude browser ondersteunt deze functie niet.

 
Deel dit artikel: