Maaike (33) werd verliefd op haar deurwaarder

Maaike (33) werd verliefd op haar deurwaarder
Foto: Iakov Filimonov / Shutterstock.com

Het kan iedereen overkomen. Zodra je deurwaarder aanbelt, krijg je vlinders in de buik. Je beseft dat je meer voor hem voelt dan alleen schulden. Voor veel mensen heel herkenbare gevoelens, juist nu meer huishoudens in de schulden belanden.

Ook Maaike Hoekseneef (33) werd smoorverliefd op haar deurwaarder. “De eerste keer dat ik hem zag was bij mij thuis. Hij belde gewoon bij mij aan. Dat vond ik vreemd, maar ook wel een beetje spannend”, vertelt ze. “Hij had zich netjes aangekleed, met een stropdas en zo. Cute! Hij begon direct te praten over mijn schulden. Toen wist ik dat hij al heel veel over mij had opgezocht. Dat vond ik zó lief!”

Maaike zag haar deurwaarder steeds vaker. Eerst alleen doordeweeks, later kwam hij ook in het weekend. “Hij is heel intelligent en kan zó boeiend vertellen over gelddingetjes. Dat is echt zijn passie. Ik weet zeker dat hij gevoelens voor mij kreeg, want na een tijdje kwam hij elke week.”

“Of het wat wordt met mijn deurwaarder? Dat weet ik niet, maar ik denk het wel”, glundert Maaike. “Hij heeft beloofd dat hij de volgende keer mijn woning zal binnentreden. Ik kan bijna niet wachten.”

 
Deel dit artikel: