15 ℃

Loodgieter biedt Patricia Paay nieuw toilet aan

Uit het hele land komen hartverwarmende reacties binnen voor Patricia Paay. Deze week verscheen een filmpje, waarop is te zien hoe de Patricia Paay het plasje van een man opvangt. “Het is écht beter om daarvoor een toilet te gebruiken”, adviseert loodgieter Gijs Knoest.

loodgieter-toilet-sanitair-gijs-knoest

Foto: iStockPhoto – Getty Images – Alfernec

De spraakmakende video van Patricia Paay laat zien dat hygiënisch sanitair nog lang niet voor iedereen vanzelfsprekend is. “Nederland is een welvarend land. Je zou denken dat mevrouw Paay over een fatsoenlijk toilet beschikt. Het is hartverscheurend om te zien hoe zo’n bekende zangeres moet improviseren als iemand hoge nood heeft”, zegt de sympathieke loodgieter.

Knoest biedt aan om in de badkamer van Patricia Paay een nieuw toilet te installeren. “Ik heb me geërgerd aan de reacties in de media. Iedereen maakt grapjes, maar niemand doet iets. Dan zeg ik: jongens, laten we die vrouw helpen.”

Eventueel is Knoest bereid om ook de rest van Paay’s badkamer aan te pakken. “Bekende Nederlanders houden van een luxe badkamer. Marmeren wastafels, bronzen kranen, noem maar op. Voor Patricia Paay heb ik zelfs een gouden douche.”

 
Deel dit artikel: