12 ℃

Lijsttrekker Partij voor de Dieren vrijgesproken: “Partij heeft gelukkig geen enkele schade opgelopen”

Lijsttrekker Partij voor de Dieren vrijgesproken: “Partij heeft gelukkig geen enkele schade opgelopen”
Foto: YT CC

DEN HAAG - Lijsttrekker Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren is door het nieuwe partijbestuur vrijgesproken van integriteitsschendingen. “We zijn blij dat de partij door dit hele debacle geen schade heeft opgelopen”, laat de PvdD weten.

Enkele weken brak een crisis uit binnen de Partij voor de Dieren. Lijsttrekker Esther Ouwehand werd door het bestuur beschuldigd van niet nader omschreven integriteitsschendingen. De beschuldigingen zijn nu ingetrokken. “Er was dus eigenlijk niks aan de hand met Ouwehand, hahaha”, grapt de partij.

De Partij voor de Dieren is blij dat de kwestie achter de rug is: “Natuurlijk zijn we erg opgelucht, vooral omdat onze partij geen enkele schade heeft overgehouden aan deze hele toestand”, laat de partij weten. “Nederland heeft nog net zo veel vertrouwen in ons. De kiezers zien onze partij nog steeds als een keurige, goed georganiseerde club waarin respect, professionaliteit en saamhorigheid boven alles staan. Gelukkig maar, want het zou verschrikkelijk zijn als dit debacle tot aan de verkiezingen aan de partij was blijven kleven.”

 
Deel dit artikel: