14 ℃

Lichaam Joyce klaar voor de zomer

Als het aan de 27-jarige Joyce Moels ligt, mag de zomer beginnen. Haar lichaam is er helemaal klaar voor. “Ik kan niet wachten om in mijn bikini het strand op te gaan”, roept Joyce enthousiast. 

lichaam-Joyce-klaar-voor-de-zomerlVolgens Joyce is haar killer body vooral een kwestie van aanleg. “Ik heb een echt bikinilijf. Daar hoef ik weinig voor te doen. Ik sport nooit en toch blijf ik in vorm. En… ik kan echt alles eten wat ik wil”, knipoogt de Zeeuwse beauty.

Natuurlijk hebben niet alle vrouwen zoveel geluk als Joyce. Sommige vrouwen moeten echt aan het werk om hun lichaam op tijd in shape te krijgen. “Probeer gevarieerd te eten”, adviseert Joyce. “Neem niet elke dag een zak paprikachips, maar probeer ook eens een andere smaak. Drink niet teveel water. Daar word je dik van. Verder denk je bij beauty food niet zo snel aan biefstuk, toch krijg je hiervan mooie nagels. In biefstuk zit veel ijzer en daar worden je nagels lang en sterk van.”

Nog een tip van Joyce: “Verwen jezelf voor de zomer met een nieuwe bikini. Als je lijf in shape is, mag je best wat meer van jezelf laten zien!”

Op de foto draagt Joyce een zwarte bikini met fantasyprint (H&M € 29,99).

 
Deel dit artikel: