Kritische BN’ers openen eigen ziekenhuis

Foto: Spiroview Inc / Shutterstock.com

Een grote groep BN’ers opent een nieuw ziekenhuis voor mensen die kritisch kunnen nadenken. De Famke Louise Kliniek wordt gevestigd in een voormalig kantoorgebouw in Amsterdam Sloterdijk. “We hebben hier urenlang over nagedacht”, aldus een woordvoerder van de kritische BN’ers.

Meest opvallende feit aan dit nieuwe ziekenhuis is dat artsen en specialisten worden geweerd. Volgens de BN’ers een logisch gevolg van kritisch nadenken: “De meeste artsen studeren 8 tot 10 jaar voordat ze gespecialiseerd zijn. Dat betekent dus feitelijk dat ze al die jaren geen onderzoek hebben kunnen doen op social media. Terwijl daar alle keiharde feiten over gezondheidszorg voor het oprapen liggen. Om een voorbeeld te noemen: in ziekenhuizen worden reumapatiënten nog steeds volgestouwd met medicijnen, terwijl MiriamdeEngel023 op Twitter al meerdere malen heeft laten weten dat het eten van twee bananen per dag elke vorm van reuma kan genezen.”

Ook de afdeling Oncologie van de Famke Louise Kliniek krijgt een geheel eigen aanpak: “Kanker moet je eigenlijk zien als een soort griep. Een ziekte die het lichaam zelf uitstekend kan bestrijden, mits je er de goede therapieën op loslaat. Zo zullen wij zeer ervaren acupuncturisten en handopleggers in dienst nemen die in een handomdraai elke tumor als sneeuw voor de zon kunnen laten verdwijnen. Ook zijn we in gesprek met deskundigen op het gebied van aromatherapie en wichelroedelopen om onze wakkere patiënten de zorg te kunnen verlenen waar ze recht op hebben.”

 
Deel dit artikel: