17 ℃

Kleinzoon van Gert Verhulst legt alvast K3-meisje vast

Niet alleen de zoon van K3-manager Gert Verhulst is geïnteresseerd in de meidengroep. Ook zijn kleinzoon (13) claimt alvast een K3-meisje.

Nieuwe-K3-maakt-album-voor-doven-en-slechthorendenHet was al bekend dat Gert Verhulst het zelf regelmatig aanlegt met een zangeresjes van de populaire meidenband. Nu heeft ook zijn zoon Viktor verkering met K3-zangeres: Marthe de Pillecyn. Gert’s kleinzoon wordt de derde generatie K3-daters in de familie Verhulst.

Dat zelfs zijn kleinzoon te zijner tijd een zangeresje wil bemachtigen, is menigeen in het verkeerde keelgat geschoten. “Belachelijk, laten die meiskes zelf een leuke Verhulst uitzoeken wanneer zij verlangen naar een man”, voegt Mieke Vandenberge ons toe op de Brusselse markt, als we haar om een reactie vragen.

In andere culturen is het niet ongewoon dat jonge mannen reeds afspraken maken over toekomstige echtgenoten, maar dit gaat velen toch echt te ver. Gert, zoon en kleinzoon, zijn helaas niet voor commentaar bereikbaar. De meidenband ook niet, want de voorlichter heet ook Verhulst.

 
Deel dit artikel: