16 ℃

Klaartje (27) mogelijk nieuwe zangeres van K3

De 27-jarige Klaartje de Bruyaert heeft zich gemeld voor het tv-programma ‘K3 zoekt K3’, waarin het kleutertrio op zoek is naar nieuwe zangeressen. Volgens Klaartje is het nodig dat vrouwen met morbide obesitas ook een plek krijgen in K3.

klaartjewilink3Zingen is haar lust en haar leven en naar eigen zeggen werd Klaartje geboren voor de showbusiness. “Speciaal voor K3 viel ik al dertig kilo af. Nu weeg ik 153 kilo. Nog steeds een beetje te zwaar, ja. Maar ik vind het belangrijk dat K3 ook een wat zwaardere zangeres krijgt. Dan laat je aan de kinderen zien dat je niet perfect hoeft te zijn om je doel te bereiken.”

Door haar gewicht kan Klaartje niet dansen. “Dat houden mijn knieën niet. Daarom zal de choreografie van K3 wat moeten worden aangepast. En er moet een bankstel op het podium komen.”

Klaartje denkt dat vooral dikke kleuters blij zullen zijn met haar deelname aan K3. “Voor kinderen is het heel leuk om je te kunnen associëren met iemand. En die herkenning is er natuurlijk ook bij de moeders. Sinds de geboorte van hun kind zijn de meeste veel te dik.”

 
Deel dit artikel: