KinderKoffie leert kinderen koffiedrinken

Een grote internationale koffieketen hoopt met KinderKoffie® een heel nieuwe markt aan te boren. “Waarom zouden volwassenen wel koffiedrinken en kinderen niet?”, vraagt KinderKoffie®-woordvoerder Emilio Fernández zich af.

kinderkoffieUit onderzoek blijkt dat kinderen nauwelijks koffiedrinken. Daarom richt KinderKoffie® zich juist op de allerjongsten. “Wat is er nou gezelliger dan samen met je kleuter een kopje koffie drinken?”, vraagt Fernández zich af.

KinderKoffie® bevat evenveel cafeïne als normale koffie, maar smaakt iets zoeter. Soms moeten kinderen even wennen aan het effect van de cafeïne. Ook met KinderKoffie® kunnen ze soms een paar nachtjes niet slapen, maar volgens Fernández went het snel. “Hoe meer koffie je ze geeft, hoe sneller ze eraan gewend zijn.”

KinderKoffie® heeft een ludieke actie bedacht om koffie bij kinderen populairder te maken. Er zijn koffiekopjes met daarop de afbeeldingen van Bob de Bouwer, K3 en Dora. Kinderen kunnen zo hun eigen koffieserviesje bij elkaar sparen.

 
Deel dit artikel: