15 ℃

Kim Feenstra haalt snoeihard uit naar terroristen

Uit de hele wereld komen geschokte reacties binnen, na de aanslag in de Franse badplaats Nice. Een vrachtwagen reed donderdagavond in op het publiek. Daarbij vielen minstens 84 doden. De Telegraaf publiceerde de reacties van Bekende Nederlanders.

kim-feenstra“Na zo’n verschrikkelijke gebeurtenis is de mening van Bekende Nederlanders ontzettend relevant. Opnieuw heeft De Telegraaf de primeur”, zegt showbizzjournalist Diana Kommers met een tikje jaloezie.

“Sterren staan stil bij aanslag in Nice”, kopt het artikel. De krant wist onder andere reacties van visagist Leco van Zadelhoff en fotomodel Kim Feenstra te achterhalen. “Prachtig, hier droom je als journalist van”, aldus Kommers. “Het spreekt voor zich dat ook BN’ers geschokt zijn na zo’n terreurdaad, maar je wil het toch zeker weten. Het eerste wat ik dacht na het drama was: wat zou Kim Feenstra hiervan vinden?”

Feenstra haalt fel uit naar de terroristen. “F* terrorism”, twittert ze. “Een buitengewoon krachtig statement”, aldus Kommers. “Dit moet er stevig inhakken bij de daders van deze aanslag.”

kim-feenstra-terrorism

 
Deel dit artikel: