15 ℃

Kevin (7) heeft mazelen en moet binnen blijven: “Mijn ouders behoren tot de kwaadaardige elite en pakken mijn vrijheid af”

Kevin (7) heeft mazelen en moet binnen blijven: “Mijn ouders behoren tot de kwaadaardige elite en pakken mijn vrijheid af”
Foto: Bilanol / Shutterstock.com / La-belle-galerie / Pixabay

EINDHOVEN - Woedend is hij. De 7-jarige Kevin Gommerd uit Eindhoven heeft de mazelen en mag daarom van zijn ouders niet naar buiten. Kevin noemt die maatregel ‘buitenproportioneel’.

Ouders rondom Eindhoven hebben maatregelen genomen na een uitbraak van mazelen in die regio. Bij Kevin begon het met flinke koorts en inmiddels heeft hij overal rode plekjes. Zijn ouders besloten daarom dat het beter is dat Kevin even binnen blijft, zodat hij andere kinderen niet kan besmetten. “Een absurde maatregel”, zegt Kevin. “Ouders behoren tot de kwaadaardige elite die het hele gezin willen controleren. Eerst zeggen ze dat je de mazelen hebt en daarna pakken ze je vrijheid af. Op deze manier proberen ouders je onder de duim te houden.”

Naar aanleiding van de mazelenmaatregelen is Kevin onderzoek gaan doen. “Via internet en documenten op zolder ontdekte ik gruwelijke feiten over mijn ouders”, vertelt hij. “In 2004 zijn mijn ouders op wintersport geweest in Davos, niet ver van de plek waar het WEF elk jaar satanische bijeenkomsten houdt. Toeval? Ik denk het niet!”

Kevin krabt even aan zijn gezicht en vervolgt: “Binnenblijven helpt helemaal niet tegen de verspreiding van de mazelen. Dat is wat ouders je willen laten geloven. Kijk niet naar het Jeugdjournaal, doe zelf onderzoek! Kijk op YouTube en Facebook! De mazelen zijn een complot, kinderen! Word wakker!”

 
Deel dit artikel: