19 ℃

Keurige passagier verstoort vakantievlucht Ryanair

Keurige passagier verstoort vakantievlucht Ryanair
Foto: Marcin Krzyzak / Shutterstock.com

EINDHOVEN - Een vlucht van Ryanair van Ibiza naar Eindhoven is verstoord door een keurige passagier. De man weigerde zich aan te passen aan de overige passagiers.

“Het nette gedrag van de man begon al op het vliegveld. Hij wilde nuchter aan boord stappen, terwijl alle andere passagiers wel gewoon straalbezopen waren. Ook tijdens de vlucht weigerde hij drank”, laat een medepassagier weten. “In de lucht gedroeg de man zich steeds netter. Hij was vriendelijk tegen de stewardess en bleef zitten met zijn stoelriem vast.”

Boven Frankrijk ontstonden in het vliegtuig de eerste scheldpartijen, maar de man deed geen enkele moeite om zich ermee te bemoeien. Deze man betastte geen cabinepersoneel, gooide zijn rommel niet op de grond piste niet in het gangpad. Na de landing gunde hij andere passagiers de tijd om hun bagage te verzamelen en stormde hij niet direct naar de uitgang.

Volgens luchtvaartdeskundige Paul Kagelberg is de kans groot dat de man niet meer met de prijsvechter mag vliegen: “Ik weet dat budgetmaatschappijen een zwarte lijst hebben voor dit soort nette passagiers. Passagiers kunnen zelfs door de gezagvoerder worden geweigerd als ze voor de vlucht niet willen indrinken.”

 
Deel dit artikel: