23 ℃

Keukenhof open, eindelijk weer een kutevenement waar je lekker niet naartoe hoeft

Foto: Anton Ivanov / Shutterstock.com

De Keukenhof is weer open. Dit is uitermate goed nieuws voor mensen die al bijna een jaar lang zitten te wachten op evenementen waar ze niet naartoe hoeven.

Bloemenpark Keukenhof in Lisse mag dit weekend open tijdens zogenoemde testdagen. Elke dag mogen er 5000 bezoekers worden toegelaten. Het park is verguld dat ze als testlocatie zijn uitverkoren. Ook op Facebook is al een handvol enthousiaste reacties geplaatst. Zo plaatste verzorgingshuis het Dartele Kalfje een hartverwarmend berichtje: “Namens al onze bewoners wensen we jullie mooie testdagen toe. We kijken uit naar jullie foto’s op Facebook.”

Op Twitter zijn de meeste mensen ook enthousiast, maar vooral omdat ze eindelijk weer eens kunnen thuisblijven van een kutevenement. Zo plaatst @MarcelvanRoosm het volgende bericht: “De Keukenhof is het huilende zigeunerjongetje onder de parken. Kitsch in stinkende mest. Wat een feest dat ik weer kan kiezen om er ook dit jaar niet naar toe te gaan.” Ook @Griebus kan zijn geluk niet op: “Dit weekend lekker niet naar Keukenhof. Mijn jaar kan niet meer stuk.” @echtemening schrijft iets soortgelijks: “Niet naar de Keukenhof is lekkerder dan geen wortelkanaalbehandeling. Daar drink ik een paar sixpacks op!”

 
Deel dit artikel: