17 ℃

Kelly: “Ik voelde me zo ontzettend vies”

Wat een gezellige date had moeten worden, veranderde voor Kelly (25) in een nachtmerrie. “Nadat hij me had thuisgebracht, heb ik eerst uren gehuild. Ik was kapot. Maar ik voelde me vooral vies, heel erg vies.”

Foto: iStockPhoto – Getty Images – Pumpizolda

Kelly leerde hem kennen via een datingsite. “Laten we hem Tim noemen, zijn echte naam durf ik niet te zeggen”, vertelt Kelly met trillende stem. “Hij kwam over als een leuke gozer. Hij zag er goed uit, maakte grapjes en vertelde over de reizen die hij had gemaakt. Ik had werkelijk niets in de gaten. Zo stom, achteraf.”

Tim stuurde aan op een afspraak. “Niets dwingends of zo. Hij wilde graag een keertje met me uit eten. Zelfs toen ging er geen belletje bij me rinkelen”, vertelt Kelly. “Hij nam me mee naar een heel hip restaurant. We hebben gepraat en gelachen. De uren vlogen voorbij.”

Rond 1:00 uur zette hij Kelly thuis af. “Ik vroeg of hij nog even mee naar binnen wilde voor een glaasje wijn. Maar Tim bedankte beleefd. Hij moest de volgende ochtend vroeg op, zei hij. Hij wenste me welterusten en reed gewoon weg!”

“Ik drukte de voordeur dicht en moest ontzettend huilen”, snikt Kelly. “Ik was verdrietig en boos tegelijk. Hij had me gewoon gebruikt, die smeerlap! Ik heb uren in bad gezeten. Ik probeerde de avond letterlijk van me af te spoelen. Ik voelde me zó vies.”

Uiteindelijk stapte Kelly met haar verhaal naar de media. “Vooral om andere meiden te waarschuwen”, zegt ze. “Nog steeds zijn er mannen in het datingwereldje actief.”

 
Deel dit artikel: