17 ℃

“Keigevaarlijk dat personeel niet opflikkert als ik dozen frikandellen uit het schap haal!”

Foto: Chris Tefme / Travelershigh / Shutterstock.com

Een berichtje op Facebook van de 48-jarige Thea Spierings uit Den Bosch heeft veel stof doen opwaaien. In niet geheel foutloos, maar toch zeer duidelijk Nederlands, laat ze geen spaan heel van het personeel dat in een supermarkt bij haar om de hoek werkt. Ze beticht de vakkenvullers van levensgevaarlijk gedrag.

Bij navraag blijkt de woede van Thea nog niet geluwd: “Echt niet normaal hoe het personeel bij de Jumbo met mij omgaat. Ik had drie dozen frikandellen nodig voor het paasontbijt. Maar denk je dat die vakkenvuller ook maar een centimeter aan de kant gaat? Nee hoor! Dat stuk tuig blijft gewoon op zijn hurken bijvullen.”

“En het ergste is nog dat ik twee vakken verder bij de kroketten, hamburgers en sitosticks precies hetzelfde meemaakte. Weer zo’n waus die maar door bleef vullen terwijl ik over hem heen hing. Toen werd ik zo pissig dat ik een emmer mayonaise uit mijn winkelwagentje naar hem toesmeet. Daarna ben ik zonder betalen, hoestend en proestend van de kwaadheid, de winkel uitgerend. Want als ze zo onverschillig met mijn gezondheid omgaan hebben ze aan mij een kwaaie!”

 
Deel dit artikel: