23 ℃

Kaylee (22): “Ik ben zeg maar de ideale vrouw”

Kaylee (22): “Ik ben zeg maar de ideale vrouw”
Foto: Da riaKolpa kova / Shutterstock.com

ZOETERMEER - Kaylee de Bundert uit Zoetermeer scoorde deze week haar honderdvijftigste man. Zelf vindt ze zich de ideale vrouw. Wat is het geheim van haar succes?

Honderdvijftig partners, wie wil dat nou niet? Toch komen de meeste vrouwen niet verder dan een stuk of twintig. “Die doe ik op één dag”, lacht Kaylee. “De meeste meiden doen veel te moeilijk. Die willen versierd worden, alsof ze prinsesjes zijn. Kom nou, denk je dat een man daarop zit te wachten?”

In vijf jaar tijd leerde Kaylee hoe mannen haar het liefst willen. “Nu ben ik zeg maar de ideale vrouw. Ik moet de mannen soms letterlijk van me af slaan. Want meer dan twee tegelijk gaat me namelijk echt te ver”, zegt ze.

Kaylee vindt het wel jammer dat minder succesvolle vrouwen zo jaloers zijn. Daarom heeft ze een paar nuttige tips: “Zorg ervoor dat je er net zo lekker uitziet als ik. Drink heel veel wijn. Neem altijd zelf je GHB mee en ga er niet vanuit dat mannen dat zomaar gratis in je drankje doen. Ga ’s nachts rond 4 uur bij de uitgang van de kroeg staan. Er is altijd wel een man die je mee naar huis wil nemen. En daar mag je best een beetje geld voor vragen. Succes!”

 
Deel dit artikel: