19 ℃

Kabinet komt uiterlijk morgen met persconferentie over relatiebreuk Humberto Tan

Kabinet komt uiterlijk morgen met persconferentie over relatiebreuk Humberto Tan
Foto: Alexandros Michailidis / Shutterstock.com

Premier Rutte en staatssecretaris Gunay Uslu van Cultuur en Media zullen uiterlijk morgenavond in een persconferentie ingaan op de relatiebreuk van Humberto Tan en zijn partner Ineke Geenen. “Het nieuws over de relatiebreuk kwam ook voor ons onverwacht. Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn”, aldus premier Rutte.

Maandag werd bekend dat Humberto Tan en Ineke Geenen na bijna dertig jaar een punt zetten achter hun relatie. “Een verschrikkelijke tegenslag voor iedereen die de Nederlandse showbizzwereld een warm hart toedraagt”, aldus premier Rutte. “Tan is in de afgelopen jaren via de televisie een bekende verschijning in de Nederlandse huiskamers geworden. Deze relatiebreuk raakt ons allemaal in het hart.”

Premier Rutte wil voorafgaand aan de persconferentie nog niet inhoudelijk reageren: “Uiteraard wil ik in de eerste plaats mijn medeleven betuigen aan zowel Humberto als Ineke”, aldus Rutte. “Meer kan ik op dit moment niet zeggen. Eerst moeten we de feiten op een rij hebben. Zo is nog niet precies duidelijk wat aan deze relatiebreuk ten grondslag ligt. Op dit moment is het belangrijk dat we geen overhaaste conclusies trekken.”

 
Deel dit artikel: