17 ℃

Kabinet komt met plan voor jongeren: “We denken aan een zak knikkers of iets anders cools”

Foto: Prostock-studio / Shutterstock.com

De roep om meer aandacht voor jongeren is ook aan het kabinet niet voorbij gegaan. Het kabinet wil pubers en jonge tieners verrassen met een cool cadeau.

Burgemeester Halsema van Amsterdam riep samen met anderen het kabinet op om meer aandacht te besteden aan jongeren die onevenredig hard worden getroffen door de coronamaatregelen. Het kabinet geeft gehoor aan deze oproep. De politici hebben zelfs al laten weten iets cools en vets te willen doen voor de getroffen jongeren.

Staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zegt serieus aan de slag te gaan met het verbeteren van de situatie van jongeren: “Als kabinet onderschrijven we de penibele situatie van deze groep. We hebben dan ook besloten om per direct een groots gebaar te maken naar de tieners. Ik wil er niet teveel over loslaten, omdat ik het verrassingselement niet wil verpesten. Maar dit kan ik wel zeggen: De jongeren moeten niet gek staan te kijken als er binnenkort een pakketje wordt aangeboden met schitterende knikkers, een blitse tol of een kleurrijke hoelahoep.”

 
Deel dit artikel: