21 ℃

Opa Verstappen: “Jos heeft niet geslagen”

Voormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen (44) zou afgelopen zondag zijn eigen vader in elkaar hebben geslagen. Dat meldt De Telegraaf. Na de Grand Prix van Hongarije liep een ruzie tussen Jos en zijn vader Frans uit de hand.

jos-verstappenFrans Verstappen, vader van Jos en opa van Formule 1-rijder Max, vertelt zelf een heel ander verhaal. “Ik snap niet dat jullie je iets van De Telegraaf aantrekken. Die achterlijke krant. Het is één groot lulverhaal. Jos kapotmaken, Max kapotmaken en opa kapotmaken. Stelletje honden zijn het”, briest opa Verstappen op Radio 538. Hij ontkent dat hij door zijn zoon Jos bont en blauw is geslagen.

Volgens Frans Verstappen had hij naar aanleiding van de Grand Prix een flinke discussie met zijn zoon, maar zijn er geen klappen gevallen. Hij is boos, omdat De Telegraaf het verhaal over de vermeende vechtpartij niet bij hem heeft gecheckt. Merkwaardig, omdat De Telegraaf hem in het artikel letterlijk citeert.

“Het gerucht alleen al is slecht voor alle betrokkenen”, zegt Formule 1-kenner Paul Kammerlaan. “Slecht voor Jos, slecht voor Max en voor opa Frans. Ook het imago van de autosport lijdt hieronder. Vechten past niet bij deze sport. Een echte Verstappen belandt in de vangrail door een stuurfout, niet door klappen.”

 
Deel dit artikel: