Jon Bon Jovi ‘niet rouwig’ om breuk Nick & Simon

Jon Bon Jovi ‘niet rouwig’ om breuk Nick & Simon
Foto: Antonio Scorza / Shutterstock.com

Ook andere wereldsterren hebben inmiddels gereageerd op het nieuws dat Nick & Simon ermee ophouden. De Amerikaanse zanger Jon Bon Jovi laat weten dat de plotselinge breuk van het Volendamse duo hem niet deert. “Het is niet mijn smaak, niet mijn muziek”, aldus de rockzanger.

Jon Bon Jovi, die samen met zijn band grote hits scoorde als ‘Living on a Prayer’ en ‘Bed of Roses’, werd door de Amerikaanse muzieksite MSA gevraagd om een reactie op het nieuws over Nick & Simon. “Ik heb veel respect voor wat ze in de afgelopen jaren voor de muziekwereld hebben gedaan, maar persoonlijk ben ik er niet rouwig om. Kijk, als ik ‘Rosanne’ hoor, dan kan ik ook niet stil blijven zitten. Daar moet ik wel op meedansen. Maar verder heb ik niet zo veel met Nick & Simon”, aldus de inmiddels 60-jarige Bon Jovi.

Ook Metallica-frontman James Hetfield reageert gelaten op het nieuws. Hetfield noemt de breuk tussen Nick & Simon desgevraagd ‘jammer, maar geen groot drama’. Hierbij moet worden aangetekend dat Hetfield wellicht enige jaloezie voelt. Metallica scoorde in ons land namelijk nooit een nummer 1-hit, hetgeen Nick & Simon wél lukte.

 
Deel dit artikel: