12 ℃

Johan Cruijff: “Als je dood bent, wil dat dus niet zeggen dat je niet meer leeft”

Foto: YT CC

Johan Cruijf heeft via verschillende mediums vijf jaar na zijn dood iets van zich laten horen. Cruijff vindt het vooral belachelijk dat ze hem na al die jaren nog steeds als overleden beschouwen.

Media Myryam uit Uithoorn is één van de kanalen via wie Johan Cruijff met de buitenwereld communiceert: “Ik hoorde plotseling een stem uit het hiernamaals die mij vertelde dat ik al mijn hele leven op de verkeerde frequentie met de doden probeer te communiceren. De stem vertelde mij ‘als de frequentie te laag is, kun je dus nooit de diepte in’. Toen wist ik dat het Cruijf moest zijn die mij toesprak. Hij vertelde mij dat ik moest mededelen aan de mensheid dat iemand dan wel dood kan zijn, maar dat dat niet betekent dat iemand dan ook is overleden. Hij zei: ‘de dood is een gegeven, maar na de dood niet meer voortleven is een keuze die je maakt als je nog leeft’.”

Ook medium Maharasja uit Empel zegt uit gene zijde bericht te hebben gekregen van Cruijff: “Hij vertelde mij dat ik aan iedereen moest vertellen dat je eerst echt moet leven om om voor altijd te kunnen overleven. Want volgens Cruijff is ‘alleen maar bestaan te weinig om het eeuwige leven te hebben’. En ook zei hij: ‘als je middelmatig bent, ben je feitelijk al overleden als je dus nog leeft’. Verder gaf hij aan iedereen de volgende goede raad mee: ‘als je het leven na de dood niet begrijpt als je nog leeft, zal je de dood ook niet begrijpen als je bent overleden. Simpel.'”

 
Deel dit artikel: