16 ℃

Jezus verschijnt op hamburger

Christophe Bossevaer kan het nog maar nauwelijks geloven. Toen hij na een avondje stappen een hamburger wilde eten, viel hij van verbazing bijna van zijn stoel. Op zijn hamburger was Jezus verschenen.

jezusburgerDe 26-jarige Belg was een avondje op stap met zijn vrienden in Maasmechelen. “Aan het einde van de avond wilde ik bij McDonald’s nog een hamburger eten”, vertelt Bossevaer. “Ik klapte het broodje open, omdat de augurk niet netjes lag. Toen zag ik het. Mijn eerste reactie was: Jezus!”

Bossevaer at de hamburger niet op, maar nam hem mee naar huis. Voorzichtig toont hij de inmiddels afgekoelde hamburger. Op het broodje is inderdaad duidelijk Jezus in de gedaante van een augurk te herkennen. “Ik ben niet eens gelovig”, zegt Bossevaer. “Maar als je dit ziet, dan kun je moeilijk nog ontkennen dat God bestaat. Ik heb er geen andere verklaring voor.”

Een woordvoerder van de rooms-katholieke kerk noemt de Jezusverschijning een wonder. “Dit is zeer opzienbarend. Tot nu toe werd gedacht dat Jezus niet van augurken hield.”

 
Deel dit artikel: