14 ℃

Jeroen (32) koopt nieuwe voetbalschoenen, maar blijkt gewoon niet te kunnen voetballen

Foto: Ljupco Smokovski / Kostenko Maxim / Shutterstock.com

Ook voor de kelderklassers is het nieuwe seizoen weer begonnen. Vol goede moed trok Jeroen zondagmiddag naar het sportpark. Voor de 32-jarige Jeroen een speciaal moment, want dit moet zijn jaar worden. En om zichzelf een steuntje in de rug te geven, heeft hij zichzelf getrakteerd op gloednieuwe voetbalschoenen.

“Ja, klopt! Ik speelde al jaren op zwarte schoenen, lekker veilig. Maar iets in mij zei dat wanneer ik op gekleurde schoenen zou gaan spelen, mijn aanvallende spel beter tot zijn recht zou komen”, aldus Jeroen.

Dus toverde Jeroen in de kleedkamer een fonkelnieuw paar kicksen uit zijn voetbaltas. “Neon groen, met fel roze strepen. Als ik er alleen al naar kijk, voel ik mezelf beter worden”, zo sprak het eeuwige talent.

Na de wedstrijd spraken we Jeroen over de afloop: “Nee, ging helemaal ruk. Ik gaf binnen tien minuten drie verkeerde ballen, waardoor we meteen al met 3-0 achter stonden. Na twintig minuten ben ik gewisseld en ben ik huilend in de kleedkamer gaan zitten. Conclusie: ik kan gewoon niet voetballen.”

 
Deel dit artikel: