16 ℃

Relatiecoach: “Jammer dat u zo’n egocentrische hufter bent”

Foto: Photographee.eu / Shutterstock.com

Gisteren was het weer Valentijnsdag. U had uw geliefde kunnen verrassen met een lief gedichtje, een bos rode rozen of een klein cadeautje. “Die kans heeft u gemist”, adviseert relatiecoach Elvira Blaks.

Nu Valentijnsdag weer achter ons ligt, is het volgens de relatiecoach belangrijk om u er op te wijzen wat voor gevoelloze zak u eigenlijk bent.

Misschien denkt u: ‘och, Valentijnsdag is zo commercieel, wij hebben dat niet nodig’. Of u denkt: ‘mijn partner weet best hoeveel ik van hem/haar hou, daar hebben wij geen Valentijnsdag voor nodig’. “Allemaal smoesjes”, lacht de relatiecoach. “Uw partner had een klein, liefdevol gebaar best op prijs gesteld. Maar ja, u deed er niet aan mee. U heeft uw partner laten zien wat u werkelijk bent: een kille, egocentrische hufter.”

“Misschien was uw relatie een beetje in een sleur beland. Dan was Valentijnsdag het perfecte moment om te laten zien dat u nog een klein beetje van elkaar houdt. Echt jammer dat u die kans niet gepakt hebt”, zegt Elvira. “Of misschien heeft u een oogje op iemand, maar had u niet het lef of hem of haar de liefde te verklaren. En nu vindt u het raar dat u uzelf nog elke avond eenzaam huilend in slaap rukt?”

 
Deel dit artikel: