21 ℃

Jamai krijgt hoofdrol “Game of Thrones The Musical”

Niemand minder dan Jamai krijgt de hoofdrol in Game of Thrones The Musical. Dat melden meerdere bronnen in de musicalwereld. Jamai zou in de Nederlandse musicalversie van Game of Thrones de rol van Jon Snow gaan vertolken.

Foto: Wences / Wiki Commons

Na het succes van de televisieserie kon een musicalversie van Game of Thrones niet uitblijven. Volgens showbizzredactrice Diana Kommers is Jamai de perfecte keus voor de rol van Jon Snow: “Jamai lijkt qua uiterlijk natuurlijk sprekend op John Snow. Daarnaast beschikt Jamai over een enorme musicalervaring. In de Efteling liet Jamai al zien dat er musicalbloed door zijn aderen stroomt. En hij schitterde in de musical van Shrek, die ongeveer dezelfde sfeer heeft als Game of Thrones.”

Game of Thrones The Musical moet vanaf december te zien zijn in het Scheveningse Circustheater. Er wordt op gerekend dat de musical minstens zo’n groot succes wordt als de televisieserie. Ook de namen van andere hoofdrolspelers doen al de ronde. Zo zouden er rollen zijn weggelegd voor Kim-Lian van der Meij, Johnny Kraaijkamp, Simone Kleinsma en Bas van Toor.

 
Deel dit artikel: