Interview:

Jacqueline (33) veranderde in een frigide burgertrut

Jacqueline (33) veranderde in een frigide burgertrut
Foto: SB Arts Media / Shutterstock.com

“Het ging allemaal heel geleidelijk. Ik had jarenlang niets in de gaten. En hier zit ik nu, in mijn vinexwoning.” Jacqueline Malmers (33) veranderde in amper tien jaar in een frigide burgertrut.

Zacht snikkend laat Jacqueline foto’s van vroeger zien. “Hier was ik met drie meiden op vakantie in Salou. We dronken elke avond vijfentwintig cocktails per persoon en lieten ons daarna nemen door willekeurige voorbijgangers”, vertelt ze. “We kwamen terug onder de herpes, gierend van het lachen. Ik lééfde.”

Alles veranderde toen ze Danny tegenkwam. “Hij was salesmanager bij een telecombedrijf. Binnen vijf jaar kochten we een vinexwoning in Almere. Hij kreeg een leasewagen, ik twee katten. Voor ik goed en wel besefte wat er gebeurde raakte ik zwanger. Direct na de geboorte van Daan realiseerde ik me dat mijn leven voorbij was.”

Jacquelines schoot veranderde in een dorre, schilferige carpaccio. “Danny vindt Ajax interessanter dan mijn onderlijf. En hij heeft nog gelijk ook. Ik lees soms de LINDA. Ik ben geworden wie ik nooit had willen zijn. Een frigide burgertrut.”

Volgende week begint Jacqueline aan een cursus mindfulness.

 
Deel dit artikel: