19 ℃

Internationale Vrouwendag groot succes: “Geen bolletje wol meer te krijgen”

Foto: Samo Trebizan / Shutterstock.com

Vandaag is het Internationale Vrouwendag. Wereldwijd wordt gevierd dat er vrouwen zijn. Een groot feest waar typische vrouwendingen een dagje in de spotlight staan.

Peter Klink, eigenaar van de online winkel Geinige Dingetjes voor Schattige Vrouwtjes heeft een grote glimlach op zijn gezicht als we vragen of de Internationale Vrouwendag een succes is: “Elk jaar is het een groot succes, maar dit jaar overtreft alles. De vrouwtjes zijn dit jaar weer helemaal losgegaan op gezellige vrouwendingetjes. Zo zijn alle breinaalden en alle bolletjes wol stijf uitverkocht. Dus de vrouwtjes zijn helemaal voorzien om te doen wat ze het beste kunnen: gezellig kleertjes maken voor de rest van de familie.”

Vrouwenkenner Willibrord Borsato ziet ook dat de Internationale Vrouwendag een leuke afleiding is voor de dagelijkse beslommeringen van vrouwen: “De vrouwtjes fleuren helemaal op van zo’n dagje even helemaal voor zichzelf. Even de voetjes in een teiltje, sokken stoppen, het huis extra goed in de boenwas zetten en lekker roddelen met de buurvrouw bij een stomende pot thee. Na zo’n verwendagje merk je dat ze er weer een jaar tegenaan kunnen en hun natuurlijke vrouwentaakjes met nog meer voldoening uitvoeren.”

 
Deel dit artikel: