14 ℃

Inspirerend WhatsApp-gesprek gaat viral

Jayvano van den Berg (13) en Julie Vriezinga (12)  zijn dolenthousiast. Het WhatsApp-gesprek dat ze afgelopen weekend hadden gaat viral. Via sociale media heeft het boeiende gesprek al talloze mensen in het hart geraakt.

Foto: Nieuwspaal / Pexels / Pixabay.com

‘Hi’, stuurde Jayvano naar Julie. Waarop Julie antwoordde met ‘Hey’. Jayvano toonde met ‘Hgh’ zijn welgemeende interesse. Julie reageerde heel uitgebreid met ‘Gmj’. Op dat punt kreeg de conversatie een compleet andere wending. Jayvano kwam met een dubbel bericht. Eerst stuurde hij ‘Mz’ en gelijk erachteraan ‘Wdj’. Waarop Julie heel inspirerend reageerde met ‘vv & jij?’.

Het antwoord van Jayvano bleef niet lang op zich wachten, want hij stuurde gelijk ‘ook vv’. Touché!

De schermafbeeldingen die Jayvano van het gesprek maakte gaan als een lopend vuurtje over het internet. En dat is niet verwonderlijk. Miljoenen mensen zijn oprecht geraakt. “Ik ben blij dat ik met dit gesprek mensen inspireer. Hiermee hoop ik een voorbeeld te zijn voor mensen die ook weleens een WhatsApp-gesprek voeren”, zegt de 13-jarige student praktijkonderwijs, terwijl hij zijn capuchon en pet goed doet en zijn nektasje weer recht hangt.

“Dat dit gesprek viral zou gaan had ik niet verwacht toen ik het doorstuurde naar mijn BFF. Ik ben blij dat ik zo inspirerend kan zijn voor mensen”, zegt de 12-jarige Julie, terwijl ze haar minirok omhoog trekt en haar joint uitdrukt.

 
Deel dit artikel: