17 ℃

ING komt met verzekeringverzekering

ING komt met een verzekeringverzekering die u verzekert tegen verzekeringen die u per ongeluk niet heeft. Consumenten kunnen zich daarmee verzekeren tegen een tekort aan verzekeringen.

Foto: Pixsooz / Shutterstock.com

Mensen die zich met 6 of 7 verschillende verzekeringen nog niet verzekerd voelen kunnen zich straks verzekeren tegen een verzekering die zij per ongeluk gemist hebben. “De verzekeringverzekering verzekert tegen onverwachte verzekeringsproblemen, zoals zaken waarvoor u niet verzekerd blijkt te zijn”, melden bronnen in de verzekeringswereld.

“U heeft bijvoorbeeld een inboedelverzekering, opstalverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ziektekostenverzekering, inkomensverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, levensverzekering, overlijdensrisicoverzekering, uitvaartverzekering en een opstalverzekering. Dan ontdekt u dat u vergeten bent een bestelbusverzekering af te sluiten, voor het geval u ooit een bestelbus koopt. In dat geval kunt u een beroep doen op de verzekeringverzekering.”

 
Deel dit artikel: