16 ℃

Influencer Kim (22) na drie uur strandkronkelen nog steeds niet op voorpagina Telegraaf

Influencer Kim (22) na drie uur strandkronkelen nog steeds niet op voorpagina Telegraaf
Foto: Wear it out / Shutterstock.com

Hoewel meisjes in bikini inmiddels op de voorpagina’s van alle grote nieuwssites staan, is de 22-jarige influencer Kim nog steeds niet gespot door een persfotograaf. Dat terwijl ze toch al drie uur op het strand kronkelt.

Elk artikel over de zomerhitte wordt op de bekende nieuwssites geïllustreerd met een foto van een zonnebadend meisje in bikini. Voor influencer Kim (op Instagram beter bekend als Kimalistaaa) zou het haar grote doorbraak kunnen zijn. Daarom trok de knappe Haarlemse vanmorgen al vroeg naar het strand om de aandacht te trekken van een Telegraaf-fotograaf.

“Ik hou de hele dag de nieuwswebsites in de gaten, maar ze kiezen steeds voor andere meisjes in bikini”, zegt Kim teleurgesteld. “Ik lig hier al drie uur te kronkelen. Waar blijven die fotografen?”

Kims oog valt op een artikel met de titel ‘Warmste 19 juli ooit: 38 graden’. “Daar had dus heel goed een foto van mij bij gepast”, zucht ze. “Misschien vinden ze mij niet knap genoeg, maar dat kan ik me niet voorstellen.”

Wanhopig stuurt Kim zelf maar een foto naar de redactie van De Telegraaf. “Ik hoop echt dat ze ‘m plaatsen”, zegt ze. “Anders moet ik weer een half jaar wachten. Mijn volgende kans is pas bij de Nieuwjaarsduik.”

 
Deel dit artikel: