“Ik kreeg voor moederdag alleen een stomme tekening”

Angela Zomerdijk (34) uit Bergambacht is erg teleurgesteld. Zondag kreeg zij van haar zoon Damian (6) slechts een tekening. “Voor moederdag”, zei hij erbij. Angela vindt het jammer dat Damian zich er zo gemakkelijk vanaf maakte.

vrouwteleurgesteldVeel moeders worden op moederdag door hun kinderen verrast. De populairste cadeaus zijn bloemen, een flesje body lotion of een handig dingetje voor in de keuken. Angela kreeg echter alleen een tekening.

Angela is er kapot van. “Damian maakte mij wakker voor een ontbijt op bed. Daar houd ik niet van, al dat geknoei. Bovendien was het eitje veel te hard gekookt. Maar wat verwacht je van een 6-jarige? De grootste teleurstelling moest echter nog komen. Damian had niet eens een cadeau voor me gekocht. Hij bleek alleen een zelfgemaakte tekening voor me te hebben. Wat heb ik dáár nou aan?”

Angela voelt zich in de steek gelaten door haar zoon. “Kijk, ik had heus geen diamanten armband verwacht of zo, maar ik had het wel leuk gevonden als Damian een beetje meer zakgeld aan zijn moeder had gespendeerd. Ik sta verdorie wel het hele jaar voor dat joch klaar.”

De tekening heeft Angela inmiddels niet meer. “Je snapt dat ik die meteen heb verscheurd.”

 
Deel dit artikel: