“Ik denk dat mijn man me niet meer aantrekkelijk vindt”

Veel vrouwen twijfelen over hun uiterlijk. Josefien Paderveld is al 52 jaar getrouwd met Sjaak. Het vuur in hun huwelijk is aardig geblust. “Ik denk dat Sjaak mij niet meer aantrekkelijk vindt”, zegt Josefien.

Foto: iStockPhoto – Getty Images

Sjaak en Josefien leerden elkaar in 1963 kennen in op de kermis. “In de Booster Maxx Mega 4G heeft hij me voor het eerst gezoend”, zwijmelt Josefien. “Hij was stapelgek op me. Soms kwam hij in de middagpauze naar mijn werk en dan deden we het in de voorraadkast. Hij snoof als een bronstig hert. Ik gilde als een schaap in de shoarmazaak. Het is een wonder dat we nooit betrapt zijn”, giechelt ze.

Het stel trouwde en kreeg vijf kinderen. “We waren zó gelukkig”, vertelt Josefien. “Maar na veertig jaar werd alles minder. Sjaak trok zich steeds meer terug. Nu zit hij elke avond op de bank en leest de krant. Het vuur in onze relatie werd een waakvlammetje. Sjaak zegt nooit meer dat hij me mooi vindt.”

Josefien weet wat ze in huis heeft. “Als ik in de spiegel kijk, dan zie ik een oogverblindende beauty. Jonge mannen kijken vaak nog naar me om. Soms vraag ik me af of Sjaak zich wel realiseert wat hij heeft.”

Josefien wil graag in contact komen met knappe, discrete heren van maximaal 35 jaar.

 
Deel dit artikel: