13 ℃

Eric: “Ik ben veel knapper dan mijn vrouw”

Veel Nederlanders zitten, wat schoonheid betreft, in een ongelijke relatie. Ook Eric Emmerlaan (30) trouwde met een “lelijke hork”, zoals hij haar noemt. Wat doe je als je veel knapper bent dan je partner?

ik-ben-veel-knapper-dan-mijn-partner

Foto: iStockPhoto – Getty Images – Nieuwspaal

Eric en Amber hebben al zes jaar een relatie. “Zij is ontzettend blij met zo’n goed uitziende, sportieve vent als ik”, zegt Eric. “Ik ben altijd aantrekkelijk geweest. Amber niet. Ze is wel lief hoor.”

Eric houdt van duidelijkheid in zijn relatie. “Amber weet zelf ook dat ze niet zo mooi is. Ik zeg haar dat regelmatig. Je moet namelijk wel eerlijk zijn, vind ik. Dan moet ze vaak even huilen, maar ze weet wel waar ze aan toe is, met haar varkensneus.”

“Schaamte? Ja, natuurlijk schaam ik me wel eens voor mijn vrouw”, zegt Eric openhartig. “Als we samen over straat lopen, zie ik mensen naar ons kijken. Ze vragen zich af wat zo’n mooie man als ik moet met zo’n lelijke vrouw. Ach, er komt heus wel een keer een knappere vrouw voorbij. Voor nu is Amber goed genoeg, maar natuurlijk niet voor altijd. Amber weet dat zelf ook.”

 
Deel dit artikel: