22 ℃

Hippe stijltips van Nieuwspaal’s fashionblogger Truus

Lekker online shoppen? Nieuwspaal’s eigen fashionblogger Truus weet waar je moet zijn voor de nieuwste trends op modegebied. 

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-retirement-age-woman-sitting-table-laptop-looking-camera-image40783039Trendy voetenwerk!

Krijg jij ook altijd last van je voeten als je de hele nacht staat te dansen in de club? OrthoMed is hét schoenenmerk van dit moment. Stijliconen als Patty Brard en Stephen Hawking dragen ze al. Op de hippe sandaaltjes van OrthoMed kun je uren feesten zonder pijnlijke voeten. Bekijk ze hier.

Laat de tijger in je los!

Supersexy zijn de huispakken van Lellee. Steel thuis de show met een opwindend huispak met tijgerprint! Je man zal niet te houden zijn. Ook leuk voor rollenspellen. Kijk dan!

Een stralende lach!

Een mooi gebit maakt je outfit helemaal af. Elke dag hetzelfde gebit is echt not done. Je kiest natuurlijk een gebit dat past bij je kleding. Geel of grijs zijn echte modekleuren. Een kunstgebit hoeft echt niet altijd nieuw te zijn. Een tweedehandsje is net zo goed! Bestellen kan hier.

 
Deel dit artikel: