Hilarische man maakt miljoenste grap over coronavirus en gelijknamig bier

Foto: Goran Jakus / Tom Wang / Shutterstock.com

Bij berichten over het coronavirus op sociale media is een komische verwijzing naar het biermerk Corona gemaakt. Het was even spannend, maar uiteindelijk was het Jack die de miljoenste herhaling van de grap op zijn naam zette.

“Geen idee, maar hij smaakt nog steeds prima”, schreef Jack onder een bericht over het coronavirus op Facebook. Hij illustreerde zijn dolkomische opmerking met een afbeelding van een flesje Corona. Jack’s hilarische opmerking was de miljoenste grappig bedoelde vergelijking tussen het Mexicaanse biermerk en het gelijknamige virus dat inmiddels aan duizenden mensen het leven kostte.

Bekende comedians zijn onder de indruk van Jack’s originaliteit. “Ik heb opnieuw op de grond gelegen van het lachen, toen ik ineens die foto van een flesje Corona onder onder een artikel over het coronavirus zag. Dat was zó gevat! Het is heel goed dat Jack deze grap voor de zoveelste keer herhaalde. Want hoe vaak je deze grap ook hoort, hij blijft ijzersterk”, zegt de Amsterdamse comedian John Poort. “En weet je wat zo leuk is? Jack is niet eens professioneel grappenmaker, maar gewoon een doorsnee Facebooker. Dat je dan zó scherp uit de hoek kunt komen is echt waanzinnig knap.”