16 ℃

“Hij kan nu de hele dag alleen thuisblijven”

Foto: ST-Fotograf / Shutterstock.com

“Dankzij de box hebben wij onze vrijheid terug. We kunnen weer leuke dingen doen, zonder iets te hoeven regelen voor dat kind”, zegt vader Thomas tevreden. 

Vorig jaar kregen Thomas en zijn vriendin Roline hun eerste kind. “Al vanaf het begin had Daan moeite met alleen zijn. Als hij een avondje alleen thuis moest zijn, brak hij de boel af. Hij trok dingen van de tafel en knoeide met zijn ontlasting”, vertelt Thomas. “Op een gegeven moment konden we gewoon nooit meer van huis zonder oppas voor hem te regelen. Dan kon zo niet langer.”

Thomas vond de oplossing in de babywinkel. “Daar zag ik deze box. Daan zit nu achter dikke tralies. Hij komt hier onmogelijk uit”, lacht Thomas. “Er zat alleen nog geen dak op, maar dat hadden ze in de bouwmarkt.”

“Die box is echt een uitkomst hoor”, zegt Roline. “Laatst waren Thomas en ik een weekendje naar Londen. Toen we thuiskwamen, lag Daan nog keurig in de box te huilen. Toen was het een kwestie van douchen en naar bed. En voor hem ook, de volgende ochtend.”

 
Deel dit artikel: